• gemiddeld 50% GOEDKOPER dan elders
  • Alle producten zijn NIEUW
  • Alle producten worden FYSIEK GECONTROLEERD
  • WIj BEZORGEN ook
  • gemiddeld 50% GOEDKOPER dan elders
  • Alle producten zijn NIEUW
  • Alle producten worden FYSIEK GECONTROLEERD
  • WIj BEZORGEN ook

Badkamerspiegel Gliss Fury Organic LED Verlichting 80 x 80 cm (probleem verlichting)

Productnr.: 6719

Adviesprijs€ 159,00
-50%
€ 79,00
incl. btw, excl. levering
Helaas, deze is verkocht
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Badkamerspiegel Gliss Fury Organic LED Verlichting 80 x 80 cm


de verlichting is in 3 kleuren in te stellen en traploos dimbaar middels de touchknop verwerkt in het glas in de voorzijde.


helaas werkt de verlichting niet zoals het hoort. Er is een los contactje tussen deel 1 en 2 van de verlichting. Daardoor werkt het niet zoals het hoort. Soms doet de verlichting het voor de helft soms helemaal. Soms met alle drie de kleuren en soms niet. Ben je een beetje handig met dit soort contactjes op ledstrips krijg je hem vast weer goed werkend.


ean 8720211603761


Dit is een nieuw product dat retour is gekomen bij de retailer waar wij deze opkopen. Wij kennen de reden van het retourneren niet. Het product is dus nieuw en zit in een (meestal de originele) verpakking. De verpakkingen hebben vaak wel (transport)schade maar de producten over het algemeen niet. Wel hebben wij het product fysiek gecontroleerd en eventuele zichtbare schades gefotografeerd en vastgelegd in de tekst. Zijn er geen close-up foto’s van de schade dan is het product schadevrij. Daarnaast controleren wij, waar van toepassing, ook de inhoud van de verpakking op onderdelen. Dit doen wij zo secuur mogelijk. Het kan echter zijn dat we kleine krassen / schades en of kleine missende onderdelen (bevestigingsmaterialen) over het hoofd hebben gezien. Onze prijzen zijn gemiddeld genomen 50% lager dan de internetprijzen van deze producten.


Bezoek onze Sanitair-Outlet-Rosmalen op donderdag en vrijdag van 10.00 -17.00 uur en op zaterdag van 13.00-1700 uur. Biestkampweg 3 in Rosmalen