BWS Inloopdouche Frame 120x200 cm 8mm NANO Glas Mat Zwart Raster

€ 149,00

€ 419,00

incl. belastingen plus verzending
in stock
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving


BWS Inloopdouche Frame 120x200 cm 8mm NANO Glas Mat Zwart Raster

Deze prachtige inloopdouche van het merk Boss & Wessing is minimalistisch afgewerkt. Het design is uniek en voorzien van een heldere glasplaat met zwarte profielen en lijnen die aan de buitenkant op het glas zitten. Het mat zwarte raster heeft een lange levensduur en is bovendien verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

De inloopdouche kent een breedte van 120 cm en een hoogte van 200 cm.

Verder is het glas van dit artikel uitgerust met NANO antikalk coating: dit zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Let op! Bij het schoonmaken van het glas mogen er geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden.

Specificaties BWS Inloopdouche Frame 120x200 cm 8mm NANO Glas Mat Zwart Raster:

  • Merk: Boss & Wessing
  • Serie: Frame
  • Hoogte: 200 cm
  • Breedte: 120 cm
  • Dikte: 8 mm veiligheidsglas
  • Inclusief mat zwart raster
  • Inclusief stabilisatie stang


Ongebruikt.

Let op: dit product is afkomstig vanuit een partij retour goederen. De verpakkingen zijn vaak in slechte staat. Wij hebben bij binnenkomst ieder product geopend en met de grootste zorgvuldigheid gecontroleerd. Daar waar wij afwijkingen hebben geconstateerd hebben we dit vermeld en gefotografeerd. Doordat het product echter diverse malen is getransporteerd en wellicht al eerder is uitgepakt kan het zijn dat kleine bevestigingsmaterialen zoals schroeven ontbreken. Deze zijn in 99% van de gevallen universeel qua maatvoering.