BWS Inloopdouche Pro Line Rookglas Chroom Profiel en Stang 100 cm

€ 99,00

€ 224,00

incl. belastingen plus verzending
in stock
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

BWS Inloopdouche Pro Line Rookglas Chroom Profiel en Stang 100 cm

Een luxe glasplaat van Boss & Wessing met NANO coating. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling: dit zal tijd besparen met schoonmaken. Houd er rekening mee dat er geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt mogen worden op de douchewand!

Rookglas geeft een hele andere sfeer in uw badkamer. Het is niet alleen bevorderlijk voor de privacy, maar doordat het glas donkerder getint is heeft deze wand een bijzonder uiterlijk.

De douchewand is voorzien van veiligheidsglas met een dikte van 8 mm. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten.

Bij deze set worden de stabilisatiestang en het muurprofiel standaard meegeleverd. De stang en het profiel zijn afgewerkt in de kleur chroom.

Specificaties Inloopdouche Pro Line:

  • 2 jaar garantie
  • 8 mm dik glas
  • Nano glas
  • Hoogte: 200 cm
  • Rookglas
  • Profiel in chroom
  • Stabilisatiestang in chroom (inkortbaar naar elke gewenste afmeting)


Ongebruikt.

Let op: dit product is afkomstig vanuit een partij retour goederen. De verpakkingen zijn vaak in slechte staat. Wij hebben bij binnenkomst ieder product geopend en met de grootste zorgvuldigheid gecontroleerd. Daar waar wij afwijkingen hebben geconstateerd hebben we dit vermeld en gefotografeerd. Doordat het product echter diverse malen is getransporteerd en wellicht al eerder is uitgepakt kan het zijn dat kleine bevestigingsmaterialen zoals schroeven ontbreken. Deze zijn in 99% van de gevallen universeel qua maatvoering.