BWS Inloopdouche Rookglas 140x200 8mm Nano Coating Profiel en Stang

€ 149,00

€ 239,00

incl. belastingen plus verzending
in stock
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

BWS Inloopdouche Rookglas 140x200 8mm Nano Coating Profiel en Stang

Een luxe glasplaat van Boss & Wessing met NANO coating. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Let op! er mogen geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden.

Rookglas geeft een hele andere sfeer in uw badkamer. Er kan iemand de badkamer binnen lopen zonder dat zij u meteen zien. Het is niet alleen voor meer privacy, maar oogt ook heel anders, omdat het een donker getint stuk glas is. Voor wie wat speciaals in de badkamer wilt hebben is de Inloopdouche Rookglas 140x200 cm Nano coating uitermate geschikt!

De douchecabine is voorzien 8mm dik veiligheidsglas. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten.

Bij deze set word de stabilisatiestang en het muurprofiel meegeleverd.

Specificaties Inloopdouche:

  • 8 mm dik glas
  • Nano glas
  • 200 cm hoog
  • 140 cm breed
  • Rookglas


Ongebruikt.

Let op: dit product is afkomstig vanuit een partij retour goederen. De verpakkingen zijn vaak in slechte staat. Wij hebben bij binnenkomst ieder product geopend en met de grootste zorgvuldigheid gecontroleerd. Daar waar wij afwijkingen hebben geconstateerd hebben we dit vermeld en gefotografeerd. Doordat het product echter diverse malen is getransporteerd en wellicht al eerder is uitgepakt kan het zijn dat kleine bevestigingsmaterialen zoals schroeven ontbreken. Deze zijn in 99% van de gevallen universeel qua maatvoering.