BWS Swingdeur Nis 90x200 cm met Vast Paneel 8 mm NANO Coating

€ 99,00

€ 329,00

incl. belastingen plus verzending
in stock
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

BWS Swingdeur Nis 90x200 cm met Vast Paneel 8 mm NANO Coating

De BWS Swingdeur Nis 90x200 cm met vast paneel 8 mm NANO Coating is de ideale oplossing voor een grote doucheruimte. Losse deuren zijn vaak te smal om uw doucheruimte af te sluiten van wand tot wand. Met het vaste paneel (30 cm) van de swingdeur hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. De deur is voorzien van een mooie handgreep en de deur wordt met twee mooie aluminium grepen verbonden aan het vaste paneel.

De douchecabine is gemaakt van 8 mm dik veiligheidsglas. Het glas is voorzien van een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling.


Specificaties: BWS Swingdeur Nis 90x200 cm met Vast Paneel 8 mm NANO Coating

  • 90x200 cm
  • 8 mm veiligheidsglas
  • NANO antikalk coating
  • Met vast paneel
  • Swingdeur


Ongebruikt. Product mist de schroefjes en het handvat. Handvat is vast via internet te koop.


Let op: dit product is afkomstig vanuit een partij retour goederen. De verpakkingen zijn vaak in slechte staat. Wij hebben bij binnenkomst ieder product geopend en met de grootste zorgvuldigheid gecontroleerd. Daar waar wij afwijkingen hebben geconstateerd hebben we dit vermeld en gefotografeerd. Doordat het product echter diverse malen is getransporteerd en wellicht al eerder is uitgepakt kan het zijn dat kleine bevestigingsmaterialen zoals schroeven ontbreken. Deze zijn in 99% van de gevallen universeel qua maatvoering.