Douche Handwisser Luxe Chroom met ophanghaak

€ 15,00

incl. belastingen plus verzending
in stock
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Douche Handwisser Luxe Chroom met ophanghaak

De Douche Handwisser is een handwisser voor onder de douche. Om kalk aanslag tegen te gaan is het raadzaam om na het douchen met een trekker de glaswanden en muren droog te trekken. Kalk en resten doucheschuim en shampoo krijgen zo minder kans om op te hopen. Dankzij deze praktische en mooie wisser houdt u tegels en glaswerk in de badkamer mooi streeploos schoon!

Hoewel de wisser natuurlijk geschikt is voor alle ramen in huis, is hij vooral heel handig voor de badkamer. Dit omdat hij is voorzien van een handige haak. Hang de trekker op in de doucheruimte en je zult niet snel vergeten de wisser ook echt te gebruiken!


Let op: dit product komt uit een (niet door ons) leeggeruimde showroom. Wij hebben het artikel handmatig nagekeken maar niet getest. Daar waar een product echt beschadigd is benoemen wij dit en hebben we hier ook foto’s van. Maar gebruiksschades zoals kleine krassen etc zijn inherent aan showroomartikelen. Zeker op chroom zijn kleine krassen heel lastig te fotograferen. Daarnaast hebben veel artikelen niet meer de originele verpakking maar hebben wij het product verzendklaar verpakt.