Douchecabine Sanilux Joëlle vijfhoek 1 deur 100x100cm 8mm

€ 199,00

€ 449,00

incl. belastingen plus verzending
in stock
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Douchecabine Sanilux Joëlle vijfhoek 1 deur 100x100cm

Een mooie vijfhoek douchecabine is voor elke badkamer toepasbaar. Groot of klein, dat maakt niets uit. Door de hoek instap kan de douche ook makkelijk in een kleinere badkamers worden geplaatst. Als de radiator of badkamer meubel naast de douchehoek is gemonteerd, heeft de deur toch genoeg ruimte om open te draaien.

De douchecabine is verstelbaar. Dat maakt het mogelijk om de cabine op een douchebak te monteren of koud op de vloer. Hiervoor is rekening gehouden met de afmetingen en is daarom niet voorzien van een vloerbevestiging.

De cabine kan ook op twee manieren worden gemonteerd. Namelijk links als rechts. Hierdoor past de cabine altijd in elke badkamer. Kortom u kunt alle kanten op met de Douchecabine Sanilux Joëlle vijfhoek 1 deur 100x100cm!

Specificaties Sanilux Joëlle douchecabine

  • - 8mm Veiligheidsglas
  • - 100 x 100 x 192cm
  • - Deur 62 cm breed
  • - Buitenmaat profiel 97 - 99 cm
  • - Zowel links als rechts te monteren
  • - Messing verchroomde scharnieren en grepenOngebruikt.

Let op: dit product is afkomstig vanuit een partij retour goederen. De verpakkingen zijn vaak in slechte staat. Wij hebben bij binnenkomst ieder product geopend en met de grootste zorgvuldigheid gecontroleerd. Daar waar wij afwijkingen hebben geconstateerd hebben we dit vermeld en gefotografeerd. Doordat het product echter diverse malen is getransporteerd en wellicht al eerder is uitgepakt kan het zijn dat kleine bevestigingsmaterialen zoals schroeven ontbreken. Deze zijn in 99% van de gevallen universeel qua maatvoering