Douchewand Wiesbaden 160x200cm 8mm met Middenband NANO Glas

€ 199,00

€ 365,00

incl. belastingen plus verzending
in stock
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Douchewand Wiesbaden 160x200cm 8mm met Middenband NANO Glas

Een mooie inloopdouche voorzien van een middenband. Een middenband wordt ook wel schaamband genoemd, dit zorgt voor wat extra privacy Er kan iemand de badkamer binnen lopen zonder dat u meteen gezien wordt. Het is niet alleen bedoelt als "schaamband", maar het matglas geeft uw badkamer ook meteen een ander geheel.

Het is een ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u apart kunt plaatsen tegen de muur maar ook kunt gebruiken ter uitbreiding van uw droom doucheopstelling. De douchewand van Wiesbaden 160x200cm met middenband NANO coating is gemaakt van 8mm veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating. Deze beschermt tegen kalk en geeft de douchewand altijd een glanzende uitstraling.

De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang van 120 cm is in lengte aantepassen naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar.

Specificaties:

  • - Glazen wand 160 cm breed bij 200 cm hoog
  • - Voor geperst u-profiel welke aan de glazen wand vast zit
  • - Muur u-profiel
  • - NANO antikalk coating
  • - 8mm dik veiligheidsglas
  • - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn
  • - Stabilisatiestang 120cm inclusief glas- en muurbevestiging
  • - Met gedeeltelijk matglas (1/3)
  • - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen

De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op de glaswand en dient u niet te verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet).

LET OP:Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties


Ongebruikt. Door transport is het glasprofiel wat verbogen. Dat valt echter in het muurprofiel. je kan het zo terug buigen en de wand plaatsen.


Let op: dit product is afkomstig vanuit een partij retour goederen. De verpakkingen zijn vaak in slechte staat. Wij hebben bij binnenkomst ieder product geopend en met de grootste zorgvuldigheid gecontroleerd. Daar waar wij afwijkingen hebben geconstateerd hebben we dit vermeld en gefotografeerd. Doordat het product echter diverse malen is getransporteerd en wellicht al eerder is uitgepakt kan het zijn dat kleine bevestigingsmaterialen zoals schroeven ontbreken. Deze zijn in 99% van de gevallen universeel qua maatvoering.