Inloopdouche Horizon 120x200 cm Inclusief Mat Zwart Raster en NANO Glas

€ 49,00

€ 335,00

incl. belastingen plus verzending
in stock
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Inloopdouche Horizon 120x200 cm Inclusief Mat-Zwart Raster en NANO Glas

Bent u op zoek naar een inloopdouche voor in uw badkamer? Kies dan voor deze fraaie Horizon inloopdouche! De inloopdouche beschikt over een heldere glasplaat en kent een glasdikte van 8 mm. De inloopdouche is voorzien van een mat-zwart raster en geeft daarmee een moderne en strakke uitstraling aan uw badkamer. De inloopdouche kent een breedte van 120 cm en een hoogte van 200 cm.

Verder is het glas van dit artikel uitgerust met NANO antikalk coating: dit zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Let op! Bij het schoonmaken van het glas mogen er geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden.

Specificaties:

  • - Merk: Horizon
  • - Hoogte: 200 cm
  • - Breedte: 120 cm
  • - Dikte: 8 mm veiligheidsglas
  • - Inclusief mat-zwart rasterOngebruikt. Maar helaas best wel wat transport schade. over de volledige onderzijde heeft het profiel lakschade. daarnaast zit er in het midden een deuk. wij denken dat je er met wat liefde best een fatsoenlijke inloopdouche van kunt maken (deuk terug drukken en lak bijwerken). en als je hem dan plaatst en afkit zal de schade wel weer wat meevallen.


Let op: dit product is afkomstig vanuit een partij retour goederen. De verpakkingen zijn vaak in slechte staat. Wij hebben bij binnenkomst ieder product geopend en met de grootste zorgvuldigheid gecontroleerd. Daar waar wij afwijkingen hebben geconstateerd hebben we dit vermeld en gefotografeerd. Doordat het product echter diverse malen is getransporteerd en wellicht al eerder is uitgepakt kan het zijn dat kleine bevestigingsmaterialen zoals schroeven ontbreken. Deze zijn in 99% van de gevallen universeel qua maatvoering