Inloopdouche Wiesbaden Geheel Mat Glas 100x200cm 10mm NANO Coating

€ 79,00

€ 315,00

incl. belastingen plus verzending
in stock
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Inloopdouche Wiesbaden Wit Melkglas 100x200cm 10mm

De Inloopdouche Wiesbaden Wit Matglas / Melkglas 1100x200cm 10mm is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer.

De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. U kunt de wand apart plaatsen tegen de muur of juist gebruiken ter uitbreiding van uw doucheopstelling. De Inloopdouche is gemaakt van 10mm dik veiligheidsglas, geheel van ondoorzichtig glas. Dat wordt ook wel matglas genoemd.

De Stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. De inloopdouche is ook spiegelend te plaatsen.

Specificaties:

  • - Glazen wand 100 cm breed bij 200 cm hoog
  • - Universeel te plaatsen
  • - Stabilisatiestang inclusief glas- en muurbevestiging
  • - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen
  • - Nano glas behandeling

LET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties


Product heeft geplaatst gezeten (showroom?). heeft een kleine beschadiging aan het glas bij het muurprofiel.


Let op: dit product is afkomstig vanuit een partij retour goederen. De verpakkingen zijn vaak in slechte staat. Wij hebben bij binnenkomst ieder product geopend en met de grootste zorgvuldigheid gecontroleerd. Daar waar wij afwijkingen hebben geconstateerd hebben we dit vermeld en gefotografeerd. Doordat het product echter diverse malen is getransporteerd en wellicht al eerder is uitgepakt kan het zijn dat kleine bevestigingsmaterialen zoals schroeven ontbreken. Deze zijn in 99% van de gevallen universeel qua maatvoering.