Inloopdouche Wiesbaden Slim 120x200cm 8mm Helder Antikalk Coating (Exclusief profiel)

€ 99,00

€ 219,00

incl. belastingen plus verzending
Niet op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Inloopdouche Wiesbaden Slim 120x200cm 8mm Helder Antikalk Coating (Exclusief profiel)

Bent u op zoek naar een inloopdouche met een profielset naar keuze? Kies dan voor de Wiesbaden Slim inloopdouche. De Slim heeft een heldere glasplaat van 120x200cm en is maar liefst 8mm dik.

Het glas is al behandeld met een antikalk coating voor extra bescherming. De beschermlaag zorgt er voor dat het water gemakkelijk van de wand glijdt en daarmee vuil en bacteriën meeneemt. Daarnaast zorgt de coating voor een glanzende uitstraling. Als u na het douchen de wand droog trekt heeft u nog lang plezier van de caoting. Onderhoud is ook eenvoudig met een doek en een licht schoonmaakmiddel. Bijtend schoonmaakmiddel wordt echt afgeraden voor het behoud van de beschermlaag.

De douchewand moet worden ondersteunt met een profielset. De set zit er niet standaard bij, want de keuze is groot. U stelt zelf uw complete inloopdouche samen met een keuze uit een chromen, geborsteld stalen en mat zwarte profielset.

Specificaties Inloopdouche Wiesbaden Slim 120x200cm 8mm Helder Antikalk Coating (Exclusief profiel):

  • Afmeting: 120x200cm
  • Dikte: 8mm veiligheidsglas
  • Universeel te monteren
  • Voorzien van antikalk coating
  • Helder glas
  • Voor een meerprijs: keuze uit 3 profiel sets

LET OP:Omdat de douchewand ook op een douchebak te plaatsen is, wijken de afmetingen 2 tot 3 cm af als aangegeven in de specificaties.


Ongebruikt.

Let op: dit product is afkomstig vanuit een partij retour goederen. De verpakkingen zijn vaak in slechte staat. Wij hebben bij binnenkomst ieder product geopend en met de grootste zorgvuldigheid gecontroleerd. Daar waar wij afwijkingen hebben geconstateerd hebben we dit vermeld en gefotografeerd. Doordat het product echter diverse malen is getransporteerd en wellicht al eerder is uitgepakt kan het zijn dat kleine bevestigingsmaterialen zoals schroeven ontbreken. Deze zijn in 99% van de gevallen universeel qua maatvoering