Inloopdouche Wiesbaden Slim Middenband Glas 120x200 8mm Nano Coating

€ 119,00

€ 235,00

incl. belastingen plus verzending
in stock
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Inloopdouche Wiesbaden Slim Middenband Glas 120x200 8mm Nano Coating

Een luxe glasplaat van Wiesbaden met NANO coating. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Let op! er mogen geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden.

Deze inloopdouche heeft een schaamband, ook wel middenband genoemd. Als u wat extra privicy wenst dan is de inloopdouche met een middenband ideaal. Het is niet alleen bedoeld als "schaamband", maar het matglas geeft uw badkamer ook meteen een hele ander look. Doordat het glas wordt gezandstraald krijgt u een matte, niet doorkijkende laag.

De douchecabine is voorzien 8mm dik veiligheidsglas. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten.


Let op! U zal een profielset en stabilisatiestang extra moeten aanschaffen via internet.


Specificaties:

  • - 2 jaar garantie
  • - 8 mm dik glas
  • - Nano glas
  • - 200 cm hoog
  • - 120 cm breed
  • - Schaamband


Ongebruikt.

Let op: dit product is afkomstig vanuit een partij retour goederen. De verpakkingen zijn vaak in slechte staat. Wij hebben bij binnenkomst ieder product geopend en met de grootste zorgvuldigheid gecontroleerd. Daar waar wij afwijkingen hebben geconstateerd hebben we dit vermeld en gefotografeerd. Doordat het product echter diverse malen is getransporteerd en wellicht al eerder is uitgepakt kan het zijn dat kleine bevestigingsmaterialen zoals schroeven ontbreken. Deze zijn in 99% van de gevallen universeel qua maatvoering