Inloopdouche Wiesbaden Zwart met Handdoekbeugel 120x200 cm 10mm NANO Coating

€ 199,00

€ 499,00

incl. belastingen plus verzending
in stock
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Inloopdouche Wiesbaden 120x200 cm Inclusief Zwart Raster en Handdoekhouder NANO Glas

Bent u op zoek naar een inloopdouche voor in uw badkamer? Kies dan voor deze inloopdouche van het merk Wiesbaden! De inloopdouche kent een heldere glasplaat van 120x200 cm en kent een glasdikte van 10 mm. De inloopdouche is voorzien van een zwart raster en geeft daarmee een fraaie uitstraling aan uw badkamer. Bovendien beschikt de douche over een handdoekhouder waar u eenvoudig uw handdoek aan op kunt hangen.

Het glas is al behandeld met een antikalk coating voor extra bescherming. De beschermlaag zorgt er voor dat het water gemakkelijk van de wand glijdt en daarmee vuil en bacteriën meeneemt. Daarnaast zorgt de coating voor een glanzende uitstraling. Als u na het douchen de wand droog trekt heeft u nog lang plezier van de coating. Onderhoud is ook eenvoudig met een doek en een licht schoonmaakmiddel. Bijtend schoonmaakmiddel wordt echter afgeraden voor het behoud van de beschermlaag.

Specificaties:

  • - Merk: Wiesbaden
  • - Hoogte: 200 cm
  • - Breedte: 120 cm
  • - Dikte: 10 mm veiligheidsglas
  • - Inclusief zwart raster
  • - Inclusief handdoekhouderOngebruikt.

Let op: dit product is afkomstig vanuit een partij retour goederen. De verpakkingen zijn vaak in slechte staat. Wij hebben bij binnenkomst ieder product geopend en met de grootste zorgvuldigheid gecontroleerd. Daar waar wij afwijkingen hebben geconstateerd hebben we dit vermeld en gefotografeerd. Doordat het product echter diverse malen is getransporteerd en wellicht al eerder is uitgepakt kan het zijn dat kleine bevestigingsmaterialen zoals schroeven ontbreken. Deze zijn in 99% van de gevallen universeel qua maatvoering