MINTA TOUCH ELEKTRONISCHE ÉÉNGREEPSMENGKRAAN VOOR GOOTSTEEN

€ 149,00

incl. belastingen plus verzending
Niet op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Alles onder controle met een simpele aanraking van de huid. Innovatief en functioneel in één: raak de Minta Touch keukenkraan gewoon even met de rug van je hand, je pols of onderarm en je kan je handen wassen terwijl de kraan schoon blijft!


Dus heb je net deeg gekneed, of heb je verf of vuil aan je handen? Geen probleem meer. Een vieze kraan is dankzij de EasyTouch-technologie verleden tijd.


Voor extra veiligheid biedt de kraan met de ‘touch-functie’ alleen koud water. Wel zo veilig voor kinderen. De temperatuur pas je gewoon aan met de hendel.

Maar de Minta Touch keukenkraan biedt je meer. De draaibare, hoge uitloop voor het eenvoudig vullen van grote pannen of emmers bijvoorbeeld, of de uittrekbare uitloop voor een groter spoelbereik. En met de GROHE StarLight chroomlaag ziet de kraan er altijd stralend uit.


Kies de GROHE Minta Touch in jouw keuken en ontdek alle voordelen van de EasyTouch- technologie. Completeer je keuken met een functionele maar stijlvolle kraan. De GROHE Minta Touch zal je verbazen.


Deze kraan komt uit de voorraad van een erkend installateur. Deze kranen zijn eens bij de groothandel besteld maar niet ingezet. Deze zijn nu door ons als partij opgekocht. De kranen zijn nieuw en compleet.