Nisdeur Sanilux zonder profiel 100 cm

€ 149,00

€ 289,00

incl. belastingen plus verzending
in stock
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Nisdeur Sanilux zonder profiel 100 cm 8mm

Dit A-merk is van 8mm dik veiligheidsglas gemaakt en heeft messing verchroomde scharnieren en grepen daardoor staat dit product voor jaren lang gebruik. De Nisdeur Sanilux zonder profiel 100 cm heeft geen profiel. Dat betekent dat de deur alleen vast zit met scharnieren aan de muur. Dit geeft meteen een heel ander geheel als een nisdeur met profiel.

De nisdeur is zowel links als rechts te monteren. Een groot voordeel want u kunt meerdere kanten op! De nisdeur is verstelbaar. Dat maakt het mogelijk dat hij ook op een douchebak geplaatst kan worden.

Specificaties:

  • - 8mm Veiligheidsglas
  • - Helder gehard glas
  • - 200x100cm
  • - Kan direct op de vloer worden geplaatst
  • - Messing verchroomde handgreep
  • - Universeel


Ongebruikt. het rubber afdichtingsprofiel is geknakt. Is los te bestellen (universele maat) maar de meeste kopers gebruiken de strip niet eens.....je koopt niet voor niets een profielloze deur.


Let op: dit product is afkomstig vanuit een partij retour goederen. De verpakkingen zijn vaak in slechte staat. Wij hebben bij binnenkomst ieder product geopend en met de grootste zorgvuldigheid gecontroleerd. Daar waar wij afwijkingen hebben geconstateerd hebben we dit vermeld en gefotografeerd. Doordat het product echter diverse malen is getransporteerd en wellicht al eerder is uitgepakt kan het zijn dat kleine bevestigingsmaterialen zoals schroeven ontbreken. Deze zijn in 99% van de gevallen universeel qua maatvoering.