Nisdeur Wiesbaden zonder profiel 80x200cm 8mm NANO coating

€ 99,00

€ 315,00

incl. belastingen plus verzending
in stock
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Nisdeur Wiesbaden zonder profiel 80x200cm 8mm NANO coating

De Nisdeur zonder profiel van Wiesbaden is 8 mm dik en heeft stevige scharnieren. Dit in combinatie met de NANO antikalk coating maakt dit een zeer complete nisdeur. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op de nisdeur. Het water loopt makkelijke van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Let op! er moeten geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden.

De nisdeur zorgt ervoor dat het water en de warmte in de doucheruimte blijft. Omdat de nisdeur geen profiel heeft zal deze een strak en ruimtelijke uiterlijk aan uw badkamer geven. De deur is 8 mm dik en is gemaakt van speciaal veiligheidsglas. Door zijn universele scharnieren is de nisdeur links en rechtsdraaiend te plaatsen. Ook is de deur naar binnen en naar buiten te draaien. De Nisdeur is tot max 0.5 mm te verstellen.

Specificaties:

  • - 8mm veiligheidsglas
  • - Profielloos
  • - NANO antikalk coating
  • - Aluminium scharnieren
  • - 80x200cm
  • - Is te verstellen tot max 81.3Ongebruikt. Product mist het handvat en de schroefjes. Zijn via internet wel te bestellen.


Let op: dit product is afkomstig vanuit een partij retour goederen. De verpakkingen zijn vaak in slechte staat. Wij hebben bij binnenkomst ieder product geopend en met de grootste zorgvuldigheid gecontroleerd. Daar waar wij afwijkingen hebben geconstateerd hebben we dit vermeld en gefotografeerd. Doordat het product echter diverse malen is getransporteerd en wellicht al eerder is uitgepakt kan het zijn dat kleine bevestigingsmaterialen zoals schroeven ontbreken. Deze zijn in 99% van de gevallen universeel qua maatvoering.