Onderkast VT Wonen 60x40 cm met natuurstenen wastafel 60x40 cm

€ 369,00

€ 1.299,00

incl. belastingen plus verzending
in stock
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Onderkast VT Wonen 60x40 cm

Beschrijving

Dit VT Wonen® badmeubel is een aanwinst voor uw badkamer. Door het gebruik van de kleur OAK brengt u een stuk rust en een natuurlijke look in de badkamer.

Deze onderkast is gemaakt van HPL. Door het gebruik van HPL is het meubel uitstekend geschikt voor in vochtige ruimtes. De kast is voorzien van 2 softclose lades. Het Hettich® softclose systeem sluit de lades de laatste paar centimeter rustig en gedempt. Bij dit type onderkast kunt u gebruik maken van een standaard syfon.

Combineer de onderkast met een wastafel of een wastafelblad waarop je waskommen zet. Er zijn hier heel veel mogelijkheden in.


Specificaties VT Wonen® onderkast Dark Oak 2 lades

· - Badkamermeubel

· - 60x40x52 cm

· - 2 lades

· - Dark Oak

· - Softclose lades

· - VT Wonen® lijn

· - belastbaar tot 150 kg


Wastafel 60 cm zonder kraangat

Puur natuur: Forzalaqua selecteert haar grondstoffen zelf en werkt met natuursteen afkomstig uit ’s werelds oudste steengroeves. Daar vindt men o.a. mooie kwaliteiten graniet, travertin en marmer.

Grote massieve blokken natuursteen worden gewonnen en getransporteerd naar de werkplaatsen.

Natuursteenbewerkers bewerken de blokken handmatig tot een van de unieke modellen van Forzalaqua. Deze vakmensen plaatsen als het ware hun handtekening met de indrukwekkende steenafwerkingen die de collectie rijk is.

De stijlvolle collectie Forzalaqua laat u elke ochtend weer genieten in uw badkamer dankzij de schoonheid van het pure natuursteen en de bijzondere afwerkingen.