Saniclear Slide kwartronde douchecabine 80x80x195cm

€ 99,00

€ 179,00

incl. belastingen plus verzending
in stock
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Details

De Saniclear Slide douchecabine is één van onze hardlopers. Voor weinig geld heeft u een prima douchecabine. De douchecabine is gemaakt van 5mm dik veiligheidsglas. Het glas is transparant van kleur. De profielen zijn gemaakt van aluminium. Deze zijn chroom van kleur. Doordat er een apart muurprofiel bijgeleverd wordt, is de douchecabine 2cm verstelbaar. Hierdoor kan de cabine geplaatst worden op een vloer met afschot of op muren die niet 100% haaks staan. Vanwege de stelmogelijkheden zijn oneffenheden eenvoudig op te vangen zonder dat het ten koste gaat van het eindresultaat.

Deze douchecabine is 80x80cm, exact 77-79cm vanwege de stelmaten. De hoogte is 195cm. In het frame rollen twee deurtjes naar links en rechts. Beide deuren zijn voorzien van een magneetstrip zodat het geheel waterdicht is. Aan de onderzijde van de deuren zitten uitklikbare wieltjes. Indien u wilt schoonmaken, zijn de deurtjes eenvoudig uit het profiel te klikken zodat u overal goed bij kan.

-Rechtstreeks op de vloer te plaatsen
-Rechtstreeks op een douchebak te plaatsen
-Chromen afwerking


Ongebruikt.

Let op: dit product is afkomstig vanuit een partij retour goederen. De verpakkingen zijn vaak in slechte staat. Wij hebben bij binnenkomst ieder product geopend en met de grootste zorgvuldigheid gecontroleerd. Daar waar wij afwijkingen hebben geconstateerd hebben we dit vermeld en gefotografeerd. Doordat het product echter diverse malen is getransporteerd en wellicht al eerder is uitgepakt kan het zijn dat kleine bevestigingsmaterialen zoals schroeven ontbreken. Deze zijn in 99% van de gevallen universeel qua maatvoering