Vouwbare Nisdeur Wiesbaden Links of Rechts 8mm NANO 100 cm

€ 149,00

€ 299,00

incl. belastingen plus verzending
Niet op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Vouwbare Nisdeur Wiesbaden Links of Rechts 8mm NANO (in 3 maten verkrijgbaar)

De Vouwbare Nisdeuren van het merk Wiesbaden staan garant voor kwaliteit die u verwacht. Dit A-merk is van veiligheidsglas gemaakt en heeft aluminium gesatineerde profielen. Door de messing verchroomde scharnieren en grepen staat dit product voor jaren lang gebruik.

De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Let op! er moeten geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden.

Deze variant is voorzien van naar binnen klapbare vouwdeuren (vanuit de douche gezien). Er is zowel een links als een rechts opende deur. Let goed op welke u kiest.

Zowel in 80, 90 of 100 cm breedte te verkrijgen, hoogte is 200cm maar door de lift in de deur moet u rekening houden met 202 cm!


Ongebruikt.

Let op: dit product is afkomstig vanuit een partij retour goederen. De verpakkingen zijn vaak in slechte staat. Wij hebben bij binnenkomst ieder product geopend en met de grootste zorgvuldigheid gecontroleerd. Daar waar wij afwijkingen hebben geconstateerd hebben we dit vermeld en gefotografeerd. Doordat het product echter diverse malen is getransporteerd en wellicht al eerder is uitgepakt kan het zijn dat kleine bevestigingsmaterialen zoals schroeven ontbreken. Deze zijn in 99% van de gevallen universeel qua maatvoering.