Vrijstaande Inloopdouche Topa 120 cm

€ 149,00

€ 299,00

incl. belastingen plus verzending
Niet op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Vrijstaande Inloopdouche Topa 120 cm Helder Glas Twee Stabilisatiestangen

Met een vrijstaande inloopdouche creëert u een sfeervolle look in uw badkamer. De Topa inloopdouche bestaat uit een heldere glasplaat en twee stabilisatiestangen.


De vrijstaande inloopdouche is voorzien van een anti-kalk coating. Deze coating zorgt ervoor dat kalk- en zeepresten zich minder snel aan het glas hechten, wat tijd bespaart met het schoonmaken van de douchewand.

Ondanks de aanwezigheid van de coating adviseren wij ten alle tijden om na een douchebeurt het glas schoon te spoelen met koud water en deze vervolgens droog te trekken met een wisser. Op deze manier behoudt het glas het best haar glans en heeft u jarenlang plezier van deze vrijstaande inloopdouche.


Specificaties Vrijstaande Inloopdouche Topa Helder Glas Twee Stabilisatiestangen:

  • Vrijstaande inloopdouche
  • Breedte: 120 cm
  • Glastype: helder glas
  • Anti-kalk coating
  • Veiligheidsglas
  • Omkeerbaar


Ongebruikt.

Let op: dit product is afkomstig vanuit een partij retour goederen. De verpakkingen zijn vaak in slechte staat. Wij hebben bij binnenkomst ieder product geopend en met de grootste zorgvuldigheid gecontroleerd. Daar waar wij afwijkingen hebben geconstateerd hebben we dit vermeld en gefotografeerd. Doordat het product echter diverse malen is getransporteerd en wellicht al eerder is uitgepakt kan het zijn dat kleine bevestigingsmaterialen zoals schroeven ontbreken. Deze zijn in 99% van de gevallen universeel qua maatvoering