Zijwand Wiesbaden Hoekprofiel 30x200cm NANO coating 8mm

€ 39,00

€ 89,00

incl. belastingen plus verzending
in stock
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Zijwand Boss & Wessing Hoekprofiel 30x200cm NANO coating

De zijwand van Boss & Wessing is gemaakt van 8 mm dik veiligheidsglas en voorzien van een EasyClean coating. EasyClean coating is ontwikkeld om vuildeeltjes zoals vet, olie, klak en fijnstof minder snel te laten hechten aan glas. Door de sterke anti-hechting en plak is het glas makkelijk schoon te maken. Het is ook nog eens duurzaam: UV- resistent en slijtvast.

Gebruik natuurlijk geen grove scherpe voorwerpen, zoals schuursponsjes of staalwol om het glas schoon te maken. Daarmee gaat de coating er af en heeft de coating geen effect meer.

De Zijwand heeft geen vloerbevestiging. Dat heeft als voordeel dat de wand direct na het plaatsen transparant af gekit kan worden op de vloer. Een stabilisatiestang is bij deze maat niet nodig, het profiel op deze kleine afmeting zorgt al voor voldoende stabiliteit.

Specificaties:

  • Glazen wand 30 cm breed bij 200 cm hoog
  • Voor geperst haaks profiel welke aan de glazen wand vast zit
  • 8mm veiligheidsglas
  • NANO coating
  • Haaks HoekprofielOngebruikt. het profiel was iets verbogen, we hebben dit al terug gebogen. als je de wand zo kunt plaatsen dat deze onderaan zit zie je er haast niets van. is prima te gebruiken dus.


Let op: dit product is afkomstig vanuit een partij retour goederen. De verpakkingen zijn vaak in slechte staat. Wij hebben bij binnenkomst ieder product geopend en met de grootste zorgvuldigheid gecontroleerd. Daar waar wij afwijkingen hebben geconstateerd hebben we dit vermeld en gefotografeerd. Doordat het product echter diverse malen is getransporteerd en wellicht al eerder is uitgepakt kan het zijn dat kleine bevestigingsmaterialen zoals schroeven ontbreken. Deze zijn in 99% van de gevallen universeel qua maatvoering.