Zijwand Wiesbaden Hoekprofiel 30x200cm NANO coating 8mm

€ 39,00

€ 89,00

incl. belastingen plus verzending
in stock
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Zijwand inloopdouche Wiesbaden 30x200cm 8mm NANO coating

De Nano douchewand 30cm met hoekprofiel is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u haaks kunt plaatsen op een 8mm douchewand, dit ter uitbreiding van uw droom doucheopstelling. De Zijwand inloopdouche Wiesbaden 30x200cm NANO coating is gemaakt van 8mm veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de douchewand altijd een glanzende uitstraling.

De Nano douchewand 30 cm is gemaakt van 8mm dik veiligheidsglas wat zorgt voor een robuuste uitstraling. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. Een stabilisatiestang is bij deze maat niet nodig, het profiel op deze kleine afmeting zorgt al voor voldoende stabiliteit.

Specificaties:

  • - Glazen wand 30 cm breed bij 200 cm hoog
  • - Voor geperst haaks profiel welke aan de glazen wand vast zit
  • - NANO antikalk coating
  • - Universeel te plaatsen
  • - Haaks Hoek profiel
  • - Zonder stabilisatiestang !Ongebruikt. Door transport is het profiel verbogen. dit is terug te buigen. Als je deze kant onder kunt houden met plaatsen zal het nauwelijks opvallen.


Let op: dit product is afkomstig vanuit een partij retour goederen. De verpakkingen zijn vaak in slechte staat. Wij hebben bij binnenkomst ieder product geopend en met de grootste zorgvuldigheid gecontroleerd. Daar waar wij afwijkingen hebben geconstateerd hebben we dit vermeld en gefotografeerd. Doordat het product echter diverse malen is getransporteerd en wellicht al eerder is uitgepakt kan het zijn dat kleine bevestigingsmaterialen zoals schroeven ontbreken. Deze zijn in 99% van de gevallen universeel qua maatvoering.