• gemiddeld 50% GOEDKOPER dan elders
  • Alle producten zijn NIEUW
  • Alle producten worden FYSIEK GECONTROLEERD
  • WIj BEZORGEN ook
  • gemiddeld 50% GOEDKOPER dan elders
  • Alle producten zijn NIEUW
  • Alle producten worden FYSIEK GECONTROLEERD
  • WIj BEZORGEN ook

Over ons

Retourgoederen worden al in veel branches als "tweede kans product" opnieuw op de markt gezet. Dit gebeurt nu vooral in consumentenelektronica, witgoed en kleding. Op sanitair gebied gebeurde dit eigenlijk zelden. Veel van deze producten werden nu als partij gekocht en over de grens verkocht. Of, nog erger, de producten werden als onverkoopbaar afgevoerd richting een vernietiger.

Maar ook in Nederland zijn er genoeg mensen die heel graag een sanitair product zoals wij dat aanbieden kopen. Voor deze mensen is de prijs dan meestal doorslaggevend.

Vaak zijn onze producten nieuw en is alleen de verpakking beschadigd. Als een product wel beschadigd is dan vermelden wij dit erbij.

Omdat wij met onze producten een specifieke doelgroep aanspreken, hebben wij met onze leveranciers afgesproken dat wij ook producten uit hun basic / budget-series mogen verkopen. Deze producten worden nieuw en vanuit de voorraad van de leverancier geleverd en zijn kwalitatief erg goed.

Bij alle producten vermelden wij of er eventueel iets aan het product mankeert. Ieder product wordt bij binnenkomst fysiek door ons gecontroleerd en geregistreerd.

In- en verkoop van sanitair

Retourgoederen, ex-showroom artikelen, over voorraad, uitlopend assortiment en budget sanitair. Bij ons koop je sanitair voor een lage prijs. Een prima budgetoplossing dus.

Badkamer advies

Omdat wij al een hele tijd in "het sanitair" zitten kunnen wij je ook helpen met advies over de inrichting en mogelijkheden voor je badkamer. Daarnaast hebben wij een groot netwerk aan (kleine) ondernemingen die de producten ook kunnen installeren.

Contact

Op een mooie centrale locatie in het zuiden van het land: Rosmalen, hebben wij ons bedrijf gevestigd. Op slechts enkele autominuten van de A59.

De koffie is altijd vers!